За поръчки: 0899 88 28 28
Безплатна доставка!

Регистрация / Нови клиенти

Моля въведете име!
Моля въведете фамилия!
First name is not valid!
Last name is not valid!
Това не е имейл адрес!
Моля въведете имейл!
This email is already registered!
Моля въведете парола!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Паролите не съвпадат!
Регистрацията не може да се осъществи без да приемете условията!
Грешни данни за вход!

За GOTTI

Gotti.bg e официалният представител за България на известните със своите актуална визия, прецизна изработка и достъпни цени дамски и мъжки обувки с марката GOTTI!

 

GOTTI изповядва италианските традиции в изработването на висококачествени обувки от естествени материали. Специално и само за клиентите на нашия онлайн магазин правим допълнително отстъпки при това на нова колекция модели. Само тук можете да поръчате GOTTI на толкова изгодни цени!

 

GOTTI предлага мъжки и дамски модели обувки. Дизайнерите съобразяват своите модели с последните тенденции за ергономичност в ежедневието. Естествените материали, които използваме, са с произход от Италия, Турция, България. Качествените материали, от които избработваме обувките, гарантират комфорт за вашите крака.

 

Съставът на ходилото на всеки артикул на марка GOTTI е изработено от термокаучук, полиоретан, евапрен, PVC, TPU, което Ви гарантира надеждност и комфорт според сезона. Всеки модел от нашата марка е удобен, практичен и съобразен с най-актуалните модни тенденции. Изработени са от материали, съобразени със сезона. Предлагаме и богата цветова гама за всякакъв вкус и удобно съчетание. Ние се стремим да Ви предложим разнообразие при избора Ви на обувки.

 

GOTTI – създадени с мисъл за клиента!