КАК ДА ПОРЪЧАМ

За минути можете да си поръчате избраните продукти от онлайн магазин GOTTI.BG. Моля, прочетете указанията по-долу и ако имате въпроси можете да се свържете с нас ( от понеделник до петък, 09:00 - 17:30 ч. ) на телефон +359 879 577 955, или кaто ни пишете нa office@gotti.bg За да пазарувате от онлайн магазин GOTTI.BG, не се нуждаете от регистрация в сайта. Можете да направите поръчка като Гост. Необходимо е да попълните формуляр с данни за получател, адрес за доставка и начин на плащане. За удобство на клиента, онлайн магазин GOTTI.BG препоръчва създаването на потребителски профил, за който е необходим актуален имейл адрес. Създавайки личен профил, ще си спестите въвеждането на име, телефон и адрес за доставка всеки път, когато пазарувате и освен това получавате допълнителни привилегии, като това да научавате първи за нашите специални оферти и отстъпки. След като вече сте регистрирани, може да променяте своите данни в секция Моят профил.

КАК ДА НАПРАВЯ ПОРЪЧКА?

Пазаруването в онлайн магазин за обувки и аксесоари GOTTI.BG е много опростено и лесно: 1. Разгледайте онлайн каталога с продукти 2. Дoбавете избраните от вас модели в количката с покупки. 3. Като приключите с пазаруването отидете в страницата Количка. 4. Преминете към следващата стъпка чрез бутона ПОРЪЧАЙ. 5. Изберете адрес за доставка 6. Изберете начин на доставка 9. Посочете начин на плащане 10. Финализирайте поръчката чрез бутон ПОРЪЧАЙ.

*Срокът за доставка е от 3 до 5 работни дни. Непотърсени и неполучени от офиса ни поръчки до 7 дни, автоматично се анулират.

**Сайтът има техническо време за обработване на информацията и актуализиране на наличностите. В момента на заявяване на Вашата поръчка е възможно наличността да не е актуална, за което ще получите уведомление по имейл.

Вход